Vi søger en elektriker eller to!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed, som opbygger nogle af landets flotteste lastbiler? Har du interesse for elektronik? Eller mod på at lære? Så har du nu muligheden for at blive en del af et fantastisk team.

Om Øgaard Lastvognsopbyg & Hydraulik
Vi har mange års erfaring med opbygning af lastbiler. Vi opbygger alle kendte mærker direkte fra fabrik for både forhandlere, offentlige myndigheder og private virksomheder.

Vi er et ”ungt” team, der kommer fra nær og fjern, som alle brænder for opgaven. Vi værner om det gode samarbejde og den gode kemi mellem kollegerne.

Vi søger dig, der:

  • Har lyst til ansvar for din egen afdeling
  • Kan lide direkte kundekontakt og indkøb af reservedele, som du selv skal bruge
  • Har lyst til at montere og tilslutte ”gejl” på lastbiler, såsom ekstra lys og lygter, kamera, mikroovn, TV, walkie og lydanlæg
  • Har lyst til at montere og tilslutte kran, hejs eller fjernbetjent tip og omformere
  • Har lyst til at montere og tilslutte flådestyring, samt kodning af digitale kontakter
  • Har erfaring, er nyuddannet, eller blot lyst til at lære
Om dig
Som person har du en positiv indstilling til nye opgaver og udfordringer. Du kan arbejde selvstændigt og er videbegærlig. Du har energi og godt humør, og du er klar på at yde en indsats og hjælpe kollegaerne, når de har brug for det.

Det vigtigste for os er, at du har interesse for faget, er imødekommende, og kan sprede et godt humør.

Hvad kan vi tilbyde til gengæld?
Der vil være nødvendig oplæring ved opstart, så du føler dig tryg i de nye opgaver og omgivelser. Der er frihed under ansvar og et rummeligt arbejdsmiljø med god værkstedshumor. Tonen i virksomheden er uformel, og der er plads til smil og grin på daglig basis med kollegerne.

Derudover tilbyder vi løn efter kvalifikationer samt pension, mulighed for kantineordning, massageordning, årlige udflugter, sommerarrangement og julefrokost.

Vil du være en del af holdet?
Du bliver en del af en virksomhed, hvor du får 19 dygtige, stabile og hjælpsomme kolleger, som både tæller smede, lærlinge, ungarbejdere, kontorpersonale og chauffører.

Ansøgning og kontakt
Career varetager hele rekrutteringsprocessen og BMS bliver ikke bekendt med din ansøgning uden forudgående aftale. Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt andre relevante bilag via knappen ”søg stillingen”.

Ansøg hurtigst muligt, da vi løbende kalder til samtale og tager stillingen ned, så snart den er besat.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Maria Louise Knutz, på tlf. 61630789.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Career, Sintrupvej 71B, 8220 Brabrand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1601&ProjectId=153559&DepartmentId=19027&MediaId=4619&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846296

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet